Günlük Arşiv: 21 Nisan 2015

Açık Ortaokul Öğrenci Belgesi İstek Dilekçesi

Açık Öğretim Ortaokulu öğrencilerinin sınıf ve öğrencilik durumlarını gösteren belgedir. Öğrenci Belgesi Açık Öğretim Ortaokulu  iş ve işlemlerini yapan herhangi bir Halk Eğitimi Merkezi ve Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüklerinden alınabilir. Açık Öğretim Ortaokulu Öğrenci Belgesi İstek dilekçesi Word biçimindeki dosyaya buraya tıklayarak, Pdf biçimindeki dosyaya ise buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devamını Oku »

3. Dönem Yeni Kayıt ve Kayıt Yenileme İşlemleri Başlamıştır!

Açık Öğretim Ortaokulu 2014 – 2015 Eğitim Öğretim Yılı III. Dönem yeni kayıt ve kayıt yenileme işlemleri, 20 Nisan – 20 Mayıs 2015 Tarihleri arasında yapılacaktır. Açık Ortaokula Yeni kayıt ve kayıt yenileyecek öğrencilerin, bu tarihler arası Halk Eğitimi Merkezi ve Mesleki Eğitim Merkez Müdürlüklerine başvurmaları gerekmektedir. Devamını Oku »

Açık Ortaokul Öğrenim Belgesi (Tasdikname ) İstek Dilekçesi

Öğrenim Belgesi öğrencinin  kayıtlı olduğu Halk Eğitimi Merkezi ve Mesleki Eğitim Merkezi müdürlüklerince düzenlenmektedir.  Öğrencilik durumu donuk durumdaki öğrenciler için düzenlenmektedir. Sınavlara giren aktif öğrencilere öğretim yılı sonunda düzenlenir. İş başvurusu, ehliyet işlemleri ve benzeri işler için öğrenim belgesine (tasdikname) gerek yoktur, bu durumlarda öğrenci belgesi ya da öğrenim belgenizin onaylı fotokopisini kullanabilirsiniz. Açık Öğretim Ortaokulu Tasdikname dilekçesi Word biçimindeki dosyaya buraya ... Devamını Oku »

Açık Ortaokul İntibak İtiraz Dilekçesi

Yeni kayıt yaptıran öğrenciler  yapılan intibakında yanlışlık olduğunu düşünüyorsa bu belgeyi doldurup kayıtlı olduğu Halk Eğitimi Merkezi ve Mesleki Eğitim Merkez Müdürlüklerine itirazda bulunabilirler. Açık Öğretim Ortaokulu İntibak itiraz dilekçesi Word biçimindeki dosyaya buraya tıklayarak, Pdf biçimindeki dosyaya ise buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devamını Oku »